GINTÓNICS I COPES

GINTÒNICS

GIN MARE

CATALUNYA 42’7º

Captivadora ginebra elaborada amb botànics de la zona de la mediterrània. Aromes interessants a alfàbrega, notes de romaní, farigola i puntes cítriques.

9’50€

THE LONDON Nº1

REGNE UNIT 47º

Blau turquesa i sabor balsàmic. Delicada i elegant amb un llarg final. Destaquen notes picants. Ginebra exclussiva elaborada amb ingredients de la mes alta qualitat.

9’50€

HENDRICK’S

REGNE UNIT 44º

Producció limitada. Elaborada artesanalment. Sabor peculiar. La seva nota caracteristica es l’adicció de d’una infusió de roses de bulgaria i cogombre.

9’50€

CITADELLE

FRANÇA 44º

Enebre, pell de llimona i taronja, regalessia, canyella, … Manté la recepta original de 1771. Molt delicada i perfumada. Final fresc i especiat.

8’75€

BULLDOG

USA 40º

Ginebra seca amb ingredients exòtics: com ull de drac, fulles de lotus i rosella. Junt a clàssics com llimona, Càssia, regalèssia i ginebre.

7’80€

MARTIN MILLER’S

REGNE UNIT 40º

Coneguda i aclamada. El seu procés d’elaboració es únic i respecta al màxim la creació artesanal destil·lant els ingredients per separat. Final llarg i molt agradable.

7’50€

OLD LADY’S

REGNE UNIT 37’5º

Doble destilació en alambins de coure. Aromes de llimona, taronja, cilantre, arrel d’angelica i florencia. Ginebra seca i una mica dolça al paldar.

7’50€

BOMBAI SAPHIRE

REGNE UNIT 47º

Aromàtica i equilibrada amb aroma a especies amb predomini de cítrics. suau i lleugera. Servir amb regalèssia.

7’00€

TANKERAY

REGNE UNIT 40º

La recepta es secreta. Sabor suau i lleugerament alcoholic. Amb gust prolongat i suau al paladar

6’70€

BEEAFEATER

REGNE UNIT 40º

Tot un clàssic. Molt ben equilibrada. Amb sabor a cítrics. Notes de cardamoms i regalèssia.

6’50€

SEAGRAM’S

CANADA 40º

Ginebra suavitzada en barrils de roure blanc. De sabor madur i contundent. El seu fort sabor permet moltes combinacions. Destaca l’alcohol al final.

6’70€

TÒNIQUES PREMIUM

ROYAL BLISS YUZU

Es una tònica de caràcter clàssic, en boca te una entrada efervescent i elegant, amb un punt d’amargor mig alt i aromes de cítrics marcats.

Es intensa i amargant, combina be amb les ginebres cítriques.