Política de devolucions i entregues

Política de devolucions i entregues

Política d’anul·lació de compres i devolució de productes

No s’accepten devolucions de productes, excepte en els següents casos:

  • El producte entregat no és el producte demanat pel client a la comanda.
  • El producte entregat no compleix amb les característiques especials (en cas d’haver-hi) demanades pel client a la comanda. Per exemple, s’ha demanat sense un ingredient i l’entreguem amb l’ingredient, o a l´inrevés.

En cas de devolució, l’establiment retornarnarà per complert l’import dels productes retornats.

Per qualsevol incidència contactar amb l’establiment trucant al 644767322.

Accions no permeses

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció il·legal, o que es consideri per les marques de les targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de fer malbé la bona volutat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats són prohibides en virtut dels programes de les marques de les targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc, Emissor, Comercian, Titular de la targeta, o targetes.

Està prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

Política d’enviament de productes i temps d’entrega

El comerç no emmagatzemarà de cap manera les dades de les targetes en la seva instal·lació.

Els clients estipulen a partir de quina hora volen rebre la comanda, i se’ls notificarà per correu electrònic l’estat de la mateixa.

Les comandes són sempre pel mateix dia en que es demanen, no es poden demanar amb antel·lació.

L’enviament no serà mai rebut pels clients més d’una hora i mitja després de la seva hora sol·licitada. En cas que passés l’establiment recompensarà les molèsties pactant amb el client.

L’establiment té el dret d’admissió de comandes online, i podria rebutjar-les en cas que no pogués realitzar-la per excés de volum de producció. En cas que l’establiment rebutjés una comanda després d’haver estat pagada, els diners seran tornats en la seva totalitat i inmediatament.

El comerç procedirà a l’anul·lació immediata de les operacions de targeta quan s’hagi produït un càrrec indegut, o no s’hagi materialitzat completament el procés de venda i lliurament de mercaderia.

L’enviament de comandes el fem amb personal propi, sense fer ús de serveis de tercers.

No es fan entregues a domicili fora de la zona delimitada al mapa del web a la secció “Botiga”. És responsabilitat del client comprovar si la seva direcció és dins la zona d’enviament o no.